İzleniyoruz

19 Ocak 2013 Cumartesi

Olaylar olaylar

Gün geçmiyor ki 1 dakika duralım. Durmayız, durmamalıyız da. Hergün kadınlarımız ölüyor, tecavüze/tacize uğruyor, şiddet görüyor iken nasıl durabiliriz? Bu tabiki bir onur harekatı daha da ötesi insanlık dışı olan aidiyetsizliğe baş kaldırma!..

Velhasıl, organizasyon ekibimizin aktif şahıslarından biri olan Yeşim Süzer Ankara Baro'su bünyesindeki Gelincik Merkezi'nden Tülay Hanım'la iletişime geçmiş ve 22 Ocak Salı günü saat 14:30 için randevu almış. Aynı zamanda avukat olan Yeşim'in şöyle bir duyurusu var;

"Hey, ahali! ABEM' de bu konu hakkında bir sunum yapmalıyız çünkü Gelincik Merkezi de 2 gündür bu konuyla ilgili görüşüyorlar ve  genel kuruldan izin çıkmasını bekliyorlarmış. Haydi kızlar, iyi bir sunum hazırlayıp bu konu hakkında en bilgili 2 kişiyle gidip şeklimizi koyalım. Çok güzel şeyler olacağına inanıyorum." demiş.

Evet, Yeşim. Biz de çok güzel şeyler olacağına inanıyoruz çünkü ekibimizde senin gibi güzel ve emektar insanlar var Avukat Hanım :) Haydi şeklinizi koyun da gelin (.

Şekiller ne de güzel koyuluyor iken yine aktif mensuplarımızdan biri olan Özge Erdemir, an itibari ile basın bülteni hazırlayalım çağrısında bulunmuş durumda. Sevgili dostlar, emin olun bu işte en geç 1-2 güne bitmiş olur ;)

İçimizdeki enerjiyi aktarabilmek adına bu eda da birşeyler karalayan bendeniz ise kendi karınca kararınca ODTÜ Radyo Topluluğu'na ulaşıp, bizi hergün duyur, bu anlamlı olayı dile getir, biz de size pankartımızda yer verelim'i konuşmak, görüşmek için plan yapmakta... Adım da atmadı değil :$

Şimdilik 19 Ocak gelişmeleri bunlar dostlar...

(D)e haydi, bu enerjiyi yaygınlaştıralım...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder