İzleniyoruz

27 Ocak 2013 Pazar

Çalışıyoruz biz yea

  Yazarım diye kendi yorumumu hiçte katmadan toplantı tutanağını 1.ağızdan olduğu gibi aktarayım diyorum. Güzel olur di mi? Küfürsüz bir peki (:

  Ekibimizin aktif şahıslarından H.Veli Kurt'un ağzından:

1- 27 Ocakta baslayacak calismalar icin garcianin saat belirtmedigi saat ogrenilip buraya net yazilmasi 
2- afis ve el ilani dagitimi icin en uygun zamanin ne oldugu sanirim bir hafta oncesinden baslanacak 
3- izin konusu icin pazartesi 7 kisinin necatibey karakoluna gitmesi Seda saati soyleyecek 
4- pankart hazirlamak icin bir iki gun once bulusulmasi 
5- Assa nin yapacagi performanslar hakkinda bilgi ( 1- siir ve canli heykel performansi,2-simurg kusu nun olmasi ortamin karnaval havasinda gecmesi,3-turk filmlerinden devlerin aski ve umutsuzlar filmlerinden canlandirmalar,-4 adalet tanricasinin cuval gecirilmis canli heykeli,5-Her işe koşturan dort kollu kadin canli heykeli,6-buyuk baris isareti bez afisine kadinlarca renkli el basmalari ile donatilmasi ve dilek,temenni yazilari ile donatilmasi) 
6- Kadina siddet sloganina karsilik icerisinde siddet gecmeyen sloganlar uretilmesi ve pozitif bir yontem izlenmesi 7- sali gunu saat 16.00 da meclis ziyareti icin Sedaya isim verilmesi 
8- izin alma konusunun, devletin veya polisin sistemi ile kadinlarinin haklarini koruyamama konusundaki celisme ve gelecek insanlarin sorumlulugunun alinmasindan dolayi dengelemek ve olasi bir olumsuzlugu riske etmemek icin gerekliligi. 
9- Tum kadin olusumlarinin birlikteligi adina cagri yapilmasi ve davetiye gonderilmesi. 
10- hava sartlarinin kotu olmamasi icin dua edilmesi ( diyanetle baglantiya gecilip araya tanidik sokulmasi:p).11- daha ne olsun iste destek icin olabildigince gorusmeler ve baglantilar kurulmasi.
11- bu maddeyi bos birakiyorum (risk budur:)).
12- pankart vb hazirlamak icin imkani olan parti,kurulus,kisilerle irtibatta olunmasi.
13- hesabin odenmesi 
14-karanfil sokakta etkinligin yapilacagi olasi alani inceleme ve o anda zabitanin sokak ta performans yapan kisileri engelleyip uzaklastirmasina sahit olma ve izin konusunun onemine dikkat cekme ve ayrilis.
15- niye gelmediniz zenciyiz diye mi? 
16- bunu da bos birakiyorum hadi bakalim 
17- Bahar hanim etkinlik icerisindeki performanslar

  Görülen o ki inanılmaz bir toplantı olmuş. Süpersiniz! 
  Tutanağı hazırlayan H.Veli Kurt aynı zamanda Ankara Sine-i Sanat Atölyesi mensubu olup, ASSA'nın destekçemiz olmasını sağlayan kişidir.Ben çok heyecanlandım. 5 dakika sonra geliyorum (:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder