İzleniyoruz

25 Ocak 2013 Cuma

Bizi bulmak için

 Bizleri bulmak ve bizlerle birlikte olmak istiyor iseniz:

 Facebook

 Onebillionrising

 Ayrıca:

 ORGANİZASYON VE DANS ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN BİZE MESAJ ATAN ARKADAŞLARA DUYURU! 

1. Biz hiçbir derneğe, kuruma, kuruluşa, dans okuluna, oluşuma, platforma, topluluğa ya da siyasi partiye bağlı olmayan bir grup gönüllüyüz. (Aramızda bireysel olarak üyeliği olanlar bulunabilir. Bu, onların şahsi hayatıdır.) Bizler arasında üniversite öğrencileri (ODTÜ, Hacettepe, Ankara, Bilkent...), avukatlar ve aktivistler bulunmaktadır.
2. Cinsiyet, dil, din, ırk, renk, cinsel yönelim, siyasi ve/veya etnik kimlik farkı göz etmeksizin herkes organizasyonumuzda aktif olarak görev almakta özgürdür.
3. 14 Şubat'ta gerçekleştireceğimiz etkinliğimizde hiçbir sosyal, kültürel, siyasi vb. grubu temsil etmeyecek olup salt KADIN KİMLİĞİMİZLE ve/veya KADINLAR İÇİN dans edeceğiz.
4. Etkinlik sadece dans, müzik ve teatral gösterilerden oluşacaktır. Hiçbir şekilde slogan atma ya da yürüyüş gerçekleştirilmeyecektir. Teatral gösterilerimiz ASSA "Ankara Sine-i Sanat Atölyesi "tarafından sunulacaktır. Bunlardan ayrı olarak, etkinliğimizi anlatan pankartlarımızla orada olacağız. (Kadın cinayetlerinin, tecavüzlerinin vb. istatistikleri, ataerkil toplum tarafından oluşturulmuş cinsiyetçi atasözlerimiz...)
5. Yer konusunda gerekli izin Çankaya Belediyesinden alınmıştır.
6. Siparişi verilen polarlar, organizasyon ekibinde tartışmaya sunulduktan sonra onaylanmıştır. Dans etmek ya da dans çalışmalarına katılabilmek için polar giyme zorunluluğu yoktur. İsteyenler giymemekte özgürdür.
7. Ücretsiz dans çalışmaları 27 Ocak'ta başlayacak olup Hacettepe Üniversitesi Sıhhiye Kampüsündeki aynalı odalarda gerçekleştirilecektir. İki adet profesyonel hocamız mevcuttur.
8. Görselliğe ek olarak isteyenlerin yüzüne yara, bere, çizik, yanık izleri gibi makyaj yapılacak. Bunun için uzman makyöz ayarlandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder