İzleniyoruz

24 Ocak 2013 Perşembe

Just Go on

  Bu aralar sesimizin çıkmadığına aldanmayın dostlar ekip son sürat işlerine devam ediyor. Zira, mini minnacıktı yaz(a)madığımız süre zarfı. Direk konuya giriyorum.

*Dans listesi tamamlandı. Listeyi bir görseniz, kimler yok ki :)
*Amfi hususunda birçok yer ile görüşüldü, haber bekleniyor.
*TMMOB büyük ihtimal afiş ve el broşürlerimizi basacak. Bakalım, bendeniz yarın(25 Ocak) gidip bu durumu netleştireceğim.
*Avukat kadınlarımız Gelincik Merkezi ile görüşme gerçekleştirdiler.Tepkiler gayet güzel, yakında onu da duyururuz.
*Ne hikmetse emniyetten izin alma adımını bir türlü atamadık.7 kişi kimliği bırakıyor ya, o işte. Zira, gayette legal olan etkinliğimiz -ki dünyacak yapılıyor zaten- 7 kişi toplanamadık diye illegal durumuna düşeceğiz vala :) Sponsorlar, Gelincik cart curt alayı buna bağlı. Bakmayın yahu telaşa, 28 Ocak'ta o da tamam :)
*Seda Bozdağ arkadaşımız, destekçilerimizden biri olan Milletvekili Aylin Nazliaka ile 29 Ocak saat 16.'da görüşmek üzere randevuyu kaptı.
*Ekibimizin enerjisine imrenen herkes kendi etkinliklerine çağırıyor bizi. Sanki sirk palyoçalarıyız! Onlar da haklı tabi, biz amaç için onlar araç için yapıyor bu etkinliği :) Zira, Küba'dan sert redler ile geri gönderiyoruz o acınası davetleri. :)

 Boş durmamışız di mi? :)

 Unutmadan, 26 Ocak saat 13.'te meşhur sığınağımız Aylak Madam'da buluşuyoruz. Gelmek isteyen herkes davetlimizdir.(B)ilginize...

 Kalın sağlıcakla ve de bizle...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder