İzleniyoruz

9 Şubat 2013 Cumartesi

Trafik ihlali var!

 Evet,yanlış duymadınız.Bu bir alalade hız aşımıdır.Hiçbir tabelalara aldırış etmeden bütün trafik lambalarını sükut geçerek.Derdimiz kaza yapmak yahut insanları ezmek değil ki! Derdimiz, o kadın canavarlarını yoldan uzaklaştırmak!..

 Bize her an benzin stoku sağlayan tüm kişi ve kurumlara tekrar teşekkür ederiz. Direksiyon başındaki nice gönüllülere de.

 Gelişmeleri özetleyecek olursak:

* Çankaya Üniversitesi Toplumsal Cinsiyet ve Kadın çalışmaları topluluğunun kadın çalışmaları araştırma, danışma ve uygulama merkezi birimi de bize destek vermek istiyormuş. 10 Şubat(bugün yapacağımız toplantıya bir temsilcileri katılıyor.

* Cansu önderliğinde twitter'ı resmen bombaladık. Birçok ünlü sima haberlerimizi paylaştı. Hashtag'imiz:

#onebillionrisingankara

* Dans okulu olan bir hocamız dans hususunda bize yardımcı olabileceğini iletti. Akıbeti Berna'da.

* Trt Haber, Kanal D, Cnn, Fox, Habertürk ve Hürriyet o gün orada olacaklarını, o güne kadar gerekli duyuruyu yapacaklarını ve bizlerle eylem esnasında röportaj yapacaklarını bildirdiler. Dilek arkadaşımıza emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.

* Sevcan ve Özge Odtü e-posta gruplarını bombardımana tuttu.

* Metu Events ve sanal alemdeki Odtü hesapları haberimizi çoktan duyurmaya başladı.

* Dilek,Gürkan,Veli,Seda ve daha nice arkadaş günlerdir Kızılay civarında ve mekanlarda afişleme yaptılar.

* Uçan Süpürge'den tam destek geldi.

* El ilanlarımızda elimizde hatta, arabaların sileceklerinde yerlerini almış vaziyetteler.

* Bahar Hanım makyözümüzü çoktan ayarladı bile. Elinizi çabuk tutun en fazla 10-15 kişiye makyaj yapılabilirmiş.

* Gazi Üniversitesi topluluk sitesinde duyurumuzu yaptı:

Gazi

* Hacettepe Çağdaş Yaşam Topluluğu'da o gün, yanımızda olacaklar.

* 11 Şubat saat 14.'de, Kızılay Dost Kitap evi önünde buluşulup Bahar Hanım öncülüğünde perfonmans çalışması için Odtü'ye gidilecektir, duyurulur.

* Nice nice haberlermiz var. Bakın hele:

İstapin (İstanbul odaklı bir site olan İstapin, İstanbul'da da bu etkinliğin olmasına nazaran bizlerin yani, Ankara'nın haberini yapmışlar. Ne kadar iyi ve ayrıcalıklı çalıştığımızı buradan da anlayabilirsiniz )

Elif Şafak

Hürriyet Ankara

Radikal

* Basın sözcümüz milletvekili Aylin Nazlıaka bakın nasıl da mücadele ediyor. Keşke herkes sizin gibi milletvekili kelimesini doldurabilse, teşekkürler.

Aylin Nazlıaka-Bianet

   O kadar yoğun ve hızlı bir çalışma var ki kafam karıştı ve -ulan ben ne yazsam ne etsem diye kafayı bi kaç gündür cızlatmış durumda olduğum için yazamadım. An be an haberleri paylaşacağız dedik ama bu kadarını da beklemiyordum arkadaş. Bana da acıyın yani :) 

 Kendimi de avuttuktan sonra, olmuş olan bütün vukuları paylaşmanın haklı gururu ile bizleri izlemeye devam edin dostlar temennisi ve arzusyla...
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder